Előfizetői tartalom

Fontos bejelentés érkezett, magas forgalom mellett veszik a 4iG részvényét

Portfolio
Ma a legforróbb hazai vállalati sztorit egyelőre a 4iG kapcsán láthatjuk,  a cég és két leányvállalata, a Hungaro DigiTel és a CarpathiaSat nemrég ugyanis előzetes megállapodást kötött a SpaceCommal, hogy irányító többségi tulajdont szerezzenek az izraeli társaságban, a tranzakció becsült értéke 65 millió dollár. A hír hatására kifejezetten magas forgalom mellett emelkedésbe kezdett a részvény árfolyama.

Ma kifejezetten erős forgalom látható a 4iG esetében, a kereskedés volumene már elérte a 77,42 millió forintot - ezzel egyben a BÉT harmadik legforgalmasabb papírja. Az elmúlt 180 nap átlagához képest a 4iG forgalma 73,75 millió forinttal magasabb. A kiemelt érdeklődés mögött egy fontos vállalati hír húzódik, előzetes megállapodást kötött ugyanis a 4iG és két leányvállalata...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés