Előfizetői tartalom

Megint lecsapott a tőzsdei igazságosztó, közkedvelt részvényt küldött mélyrepülésbe

Portfolio
A SPAC csillag, a DraftKings részvényárfolyama nagyot esett a keddi kereskedésben, miután a shortos cég, a Hindenburg Research - amely a Lordstown Motors vezérigazgatójának és pénzügyi igazgatójának tegnapi lemondásáért is felelős - kiadott egy új elemzést a "DraftKings: A $21 Billion SPAC Betting It Can Hide Its Black Market Operations" címmel.

A DraftKings az egyik legsikeresebb ügyletnek számít a közelmúltban botrányokkal tarkított SPAC-tranzakciós hullámban, a részvényeinek árfolyama 398 százalékot emelkedett a jegyzési árfolyamhoz képest - áll a jelentésben. A befektetők tudta nélkül a DraftKings és az SBTech egyesülése a feketepiaci szerencsejáték, a pénzmosás és a szervezett bűnözés kiterjedt ügyleteinek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés