Előfizetői tartalom

Big Tech: mi lesz most a nagy technológiai részvények sorsa? - online előadás ma este

Portfolio
Facebook, Google (Alphabet), Netflix, Apple, Microsoft, Amazon. Ezek a részvények a világ legismertebb nevei, megkerülhetetlen tényezők mind az interneten, mind a részvénypiacokon. Bár a koronavírus válság során nagyon jól teljesítettek, az idei évben komoly kihívások elé kerültek, és volt amelyik egyelőre nem is volt képes kimászni a korrekció gödréből. Mi lesz most a sorsa ezeknek a részvényeknek? A technikai elemzés szemszögéből megnézzük őket mindegyik időtávon. Az előadás végén a felmerülő kérdésekre is igyekszünk választ adni.

A 45 perces webinárium első félórájában a technikai elemzés módszertana segítségével megnézzük, hogy a következő hetekben és hónapokban mire számíthatunk a nagy technológiai papíroktól a piac jelzései alapján. Az utolsó negyedórában a kérdésekre is igyekszünk majd választ adni. Ha kérdésed van, kérlek írj a trader@portfolio.hu címre. Tudásszint: Kezdő Időpont:...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái