Előfizetői tartalom

A vártnál is hamarabb jöhet az amerikai kamatemelés - Csúnya lefordulás a tőzsdéken

Portfolio
Az ázsiai piacokon vegyes mozgások alakultak ki pénteken, miután a befektetők a Fed szerdai üzenetit emésztették, viszont az európai tőzsdék a kezdeti iránykeresés után csúnyán lefordultak, a magyar tőzsde is eséssel zárt ma. A tengerentúli tőzsdéken is kifejezetten rossz hangulat uralkodott, ami részben annak tudható be, hogy a St. Louis-i Fed elnöke arról beszélt, hogy az amerikai jegybank akár már jövő év végén kamatemelésbe kezdhet.

2021. június 18. 22:02 Megosztás Gyengültek az indexek az USA-ban A Dow végül 1,6%-os mínuszban fejezte be a mai napot, vagyis egyáltalán nem javult a hangulat a kereskedés végén, sőt, még romlott is a hangulat. Az S&P 500 index 1,3%-kal került lejjebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés