Előfizetői tartalom

A tőzsdecápa, aki miatt eltűnt a pornó nagy része a netről

A felnőtt tartalmaknak otthont adó platformokon gyakran található olyan rövidebb film, amin valamilyen illegális, vagy legalábbis annak feltüntetett cselekmény látható. Emellett sokszor az is előfordul, hogy az ezekben lévő szereplők tudta nélkül töltik fel a videókat. A szolgáltatók üzleti érdekek miatt mindent megtesznek, hogy a kérdéses tartalmat minél kevésbé kelljen szűrniük, néha évekig macska-egér játékot játszva a hatóságokkal és az áldozatokkal. Azonban az ESG (Environment, Social, Governance - Környezetvédelmi, Társadalmi és Felelős Vállalatirányítási tényezők szerepeltetése befektetéselemzés során) mozgalom erősödése miatt egy befolyásos befektető képes volt egyetlen nap alatt alapvető változást elérni: minden, ami egy kicsit is esélyes volt, hogy nem legális módon készült, eltűnt az egyik legnagyobb szolgáltató oldaláról.

Egészen biztos vagyok benne, hogy a kedves olvasó nem szokott pornót nézni, de talán egy ismerősétől már hallotta, hogy létezik a PornHub nevű oldal a neten. Ez a hely könnyed esti szórakozást nyújt azoknak az éppen partner nélkül élő férfiaknak, akik aznap nem egy Pintér Béla darabra mennek a nagynénjükkel, vagy éppen nincs kedvük egy Wagner operát hallgatni, miközben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés