Előfizetői tartalom

Egyre savanyúbb a szőlő a kriptobefektetőknek, itt az újabb öntés

Portfolio
Az elmúlt órákban 6-10 százalékot esett a vezető kriptovaluták árfolyama. Az esés mögött részben a Fed múlt szerdai, keményebb hangvételű kamatdöntő ülése áll, de a befektetők azt sem nézik jó szemmel, hogy Kínában elkezdték bezárni a kriptobányákat és tovább szigorításokra is lehet számítani a kriptopiacon, továbbá más országokban is a kriptovaluták korlátozása várható. A vezető kriptovaluták árfolyama idén április közepén ért történelmi csúcsra, azóta viszont sok esetben lefeleződött az árfolyam, az esés most is folytatódik.

Egyre lejjebb és lejjebb A bitcoin árfolyama egy hét alatt 17,3 százalékkal került lejjebb a mai 6 százalékos eséssel együtt, az elmúlt hetek-hónapok rossz teljesítményének köszönhetően idén már csak 15 százalékos a plusz a kriptonál. A legjelentősebb kriptovaluta árfolyama idén április közepén érte el történelmi csúcsát, akkor közel 65 ezer dollárig emelkedett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés