Előfizetői tartalom

Egészen tegnapig dollármilliomos volt a befektető, aki dogecoinon kereste rommá magát

Portfolio
Glauber Contessoto február 5-én több mint 250 000 dollárt fektetett be a dogecoinba abban a hitben, hogy milliomos lesz - majd április 15-én ez meg is történt. Hétfőn azonban a piaci érték szerint vezető kriptovaluták - köztük a bitcoin, az ethereum és a dogecoin - zuhanásba kezdtek a kínai szigorításokról szóló híreket követően.

Az esés kedden is folytatódott, így Contessoto portfóliója - amely csak dogecoint tartalmaz - is megsínylette a kriptopiaci lefordulást. Csak kedden több mint 167 000 dollárt (49 millió forint) veszített - mondta a CNBC Make It-nek -, és a portfóliója kedden 831 538,88 dollárt ért. Tegnapig milliomos voltam - mondja a 33 éves Contessoto. Hozzátette: "ha a bitcoint és az ethereumot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés