Előfizetői tartalom

Palkovics László szerint stratégiai és üzleti szempontból is szüksége van az államnak a budapesti reptérre

Portfolio
Az ország legfontosabb és legnagyobb légikikötője is egyben a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér. Az államnak stratégiai és üzleti szempontból szüksége van a reptérre, különösen most a koronavírus járványt követő gazdasági újraindításban, amelyben a turizmusnak központi szerepe lesz – jelentette ki a Figyelőnek adott interjújában Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, aki kormánybiztosként felel a Budapest Airport Zrt.-ben a többségi állami tulajdon megszerzésének előkészítéséért.

Palkovics László kiemelte, hogy a reptéren is múlik majd, hogy a turizmus hogyan alakul, hiszen ez az első kép, amit az ide utazók az országról kapnak. Ha a beutazók azt tapasztalják, hogy a reptéri szolgáltatások minősége nem megfelelő, a reptér kicsi és túlzsúfolt, illetve a belvárosba való bejutás is időigényes, akkor az nem vet jó Magyarországra. Az innovációs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés