Előfizetői tartalom

Miklósa Erika operaénekes lett a MOL-Új Európa Alapítvány kuratóriumi elnöke

Portfolio
A két alapító, a magyar kormány és a Mol-csoport, Miklósa Erika operaénekest kérte fel a MOL-Új Európa Alapítvány kuratóriumi elnökének, feladata az öt tagú testület és az alapítvány irányítása lesz. A felügyelő bizottság vezetésével Kemény Dénes háromszoros olimpiai bajnok szövetségi kapitányt bízták meg, a vagyonellenőr pedig Kara Pál, a Mol-csoport vezető jogi tanácsadója lesz.

A Mol és a magyar kormány áprilisban jelentette be, hogy MOL-Új Európa Alapítvány néven új közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványt hoznak létre a sportélet, a kultúra, az egészségügy, a gazdaságfejlesztés és a környezetvédelem célzottabb és jelentősebb támogatása érdekében.  Az alapítvány átveszi a Mol korábban végzett hasonló társadalmi felelősségvállalási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés