Előfizetői tartalom

Első helyre került Magyarország a magántőke-befektetések számában

Portfolio
Rekordszámú, 566 vállalatba fektettek be a magántőke-társaságok Közép- és Kelet-Európában 2020-ban, ami 15%-os növekedést az előző évi rekordhoz képest. A befektetési ügyletszám alapján Magyarország áll a dobogó tetején 236 céggel, amiből 220 kockázati tőkét kapott. Erős évet zártak a nyilvános tőzsdei bevezetések is a magántőke-kiszállások révén.

Az Invest Europe, az európai magántőke, kockázati tőke és infrastruktúra ágazatokat, valamint azok befektetőit képviselő szakmai egyesület közzétette legújabb, 2020-as évre vonatkozó Közép- és Kelet- Európai Éves jelentését. Az elemzésből kiderül, hogy a magántőke-befektetésekben részesülő 566 vállalat száma 15% -kal nőtt az előző évi rekordhoz képest, és 46%...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés