Előfizetői tartalom

A világ második legnagyobb reptéri felvásárlása jöhet össze Ausztráliában

Portfolio
Egy befektetőkből álló csoport az eddigi egyik legnagyobb felvásárlási ajánlatot tette Ausztráliában, amely a Sydney Airport 22,26 milliárd ausztrál dollár (16,7 milliárd dollár) értékű felvásárlását célozza. Az ügylet a nyolcadik legnagyobb felvásárlás lenne globálisan idén, és a második legnagyobb repülőtéri felvásárlás a brit Heathrow repülőtér 2006-os 30,2 milliárd dolláros tranzakciója mögött.

A 30 milliárd ausztrál dolláros vállalati értékkel rendelkező reptér adósságokat is tartalmazó felvásárlása lehetővé tehetné a befektetők számára, hogy a határok megnyitásakor az utazás iránti kereslet fellendüléséből profitáljanak. Sikeres tranzakció esetén Ausztrália legnagyobb repülőterének felvásárlása az ország egyik legnagyobb volumenű ügylete lenne dollárban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés