Előfizetői tartalom

Nagyon beleszerettek ebbe a befektetésbe a magyarok

Portfolio
Júniusban 1,4%-kal, azaz 102 milliárd forinttal nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon. Ami a tőzsdéket illeti a fejlett piacokon kisebb emelkedést figyelhettünk meg, a fejlődő piacokon stagnálást, a magyar börze viszont felülteljesítő volt. A devizapiacon a forint mind a dollárral, mind az euróval szemben gyengült - olvasható a BAMOSZ közleményében.

A befektetési alapok esetében az elmúlt hónapban a tőkeáramlások eredője plusz 41 milliárd forintot mutat. Számos kategória esetében volt tőkekiáramlás, de azon kategóriák esetében, ahol tőkebeáramlást tapasztalhattunk, ott jelentős mozgás volt látható. Ezen belül is kiemelkednek a vegyes alapok. A tőkeáramlás, a hozamok és az árfolyammozgások eredőjeként a BAMOSZ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés