Előfizetői tartalom

Bemondta a guru, mikor kell elkezdeni részvényeket venni

Portfolio
Jim Cramer, a CNBC megmondóembere szerint a Wall Street spekulatív örömmámora a végéhez közeledik, a tőzsdéken rövidesen elérhetjük a mélypontot és ez lehetőséget adhat majd arra, hogy új pozíciókat nyissanak a befektetők a megütött szektorok vállalatainak részvényeiben. Cramer mindemellett az olajár csökkenésének is megtalálta a pozitív oldalát.

Meg fognak törni a spekulánsok Bár a Wall Streeten eluralkodott a féktelen spekuláció, a piaci eufória a végéhez közeledik - jelentette ki Jim Cramer, a CNBC megmondóembere, miután tegnap komoly esést szenvedtek el a tengerentúli és az európai részvényindexek is. Amint a spekulánsok eltűnnek a képből és a már eddig is hatalmasat esett részvények elkezdenek ralizni, akkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés