Előfizetői tartalom

Elintézték a bitcoint, közel 100 milliárd dollár égett el néhány óra alatt

Portfolio
Széleskörű eladási hullám söpört végig tegnap a tőzsdéken, és nem csak a részvényeket vagy a nyersanyagokat, hanem a kriptovalutákat is alaposan megütötték a befektetők. Ami viszont egyből szembe tűnik, hogy a részvények a mai piacnyitás és a határidős indexek állása alapján gyorsan visszapattannak, míg a kriptoeszközöket csak tovább ütik. Ez utóbbinak részben az az oka, hogy a bitcoin beesett 30 000 dollár alá, ami több szempontból is egy kimondottan fontos szint.

Elromlott tegnap a hangulat a világ tőkepiacain, miután a befektetőket aggasztja a koronavírus delta variánsának terjedése az eseteleges újabb korlátozó intézkedések, amelyek visszavethetik az egyébként is lassuló gazdasági talpra állást. A hétfői általánosan rossz tőkepiaci hangulat mellett gyakorlatilag minden kockázatos eszköztől szabadultak a befektetők, így a kriptovalutákat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés