Előfizetői tartalom

Mi az a korrekció? – Meddig esik a Bitcoin és az S&P500 tőzsdeindex?

Portfolio
A tőzsdézésben az egymillió dolláros kérdés mindig az, hogy mikor jön el a piaci fordulat, illetve az adott árfolyammozgás meddig tartható fenn? Ha a pontos válasz megadható lenne az előző kérdésekre, akkor minden bizonnyal a Rolls-Royce lenne a legnagyobb példányszámba eladott autó, a tőzsdei kereskedők pedig csak hírből ismernék az árfolyamveszteséget.

De vissza a rideg valósághoz.  A Bitcoin árfolyama kitartóan ostromolja a 30 000 dolláros árszint környékét, az elmúlt fél évben már a 6. támadás zajlik éppen. Minél többször támad az árfolyam egy technikai szintet, annál nagyobb az esély annak áttörésére.  A hangsúly az „esély” szón van, itt valószínűségről beszélünk.  A BTCUSD grafikonon egy áttörés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés