Előfizetői tartalom

Több mint 300 pontot esett a Dow

Portfolio
Remek piacnyitást követően új történelmi csúcsra emelkedett szerdán a BUX index, míg Európa vezető tőzsdéin ugyancsak jó hangulatú kereskedést láthatunk a záporozó gyorsjelentések közepette. A tengerentúli tőzsdéken a remekül alakuló gyorsjelentési szezon ellenére kimondottan kedvezőtlen hangulatú piacnyitást láthattunk, a rossz teljesítmény mögött egy nemrég napvilágot látott gazdasági adat húzódik: az előzetesen várt 695 ezer helyett mindössze 330 ezer új álláshely született júliusban az amerikai magánszektorban. A szerdai kereskedést végül vegyesen zárták az amerikai indexek, a Dow és az S&P 500 esett, míg a Nasdaq pluszban fejezte be a napot.

2021. augusztus 04. 22:14 300 pont feletti eséssel zárt a Dow A csalódást keltő munkaerőpiaci adatot követően eséssel zárta a szerdai kereskedést a Dow és az S&P 500 index, blue chip-index 323 pontot, vagyis több mint 0,9 százalékot esett, míg az S&P 500 0,5 százalékos csökkenéssel...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái