Előfizetői tartalom

Az Ethereum útja a világuralom felé - Kétszer annyit is érhet a Bitcoin nagy kihívója

Portfolio
A bitcoint szinte már mindenki ismeri, a dogecoinról Elon Musknak hála szintén rengeteget hallottunk, de az ethereum a mainstream médiában sokkal kevesebb figyelmet kap, pedig technológiáját tekintve jóval izgalmasabb és több lehetőséget rejt, mint az előbb említett társai. A Vineyard Holdings alapkezelő részletes prezentációval jelentkezett az Ethereumról szóló legfontosabb tudnivalókról. Az anyag egyik legfontosabb megállapítása, hogy az ethereum jelenlegi árfolyamában az Ethereum hálózat jelenlegi tudása és a jövőbeli szolgáltatások egy részének az értéke van beárazva. Az alapkezelő szerint, ha az Ethereum olyan fontos piacokat is meg tudna hódítani, mint az e-kereskedelem, az online videójátékok, az online fizetési rendszerek, vagy akár a zeneipar, akkor akár kétszer annyit is érhet, mint most.

Mennyit érhet az Ethereum? Az ethereum értékét (és általánosságban bármely kriptovalutát) illetően nehéz kapaszkodókat találni, hiszen még a világ legnagyobb bankjai és elemzőházai sem rendelkeznek nyilvános célárral. Emellett viszont rengeteg szakértő van a témában, de látszik, hogy a vélemények nagyon megosztottak. A Forbes gyűjtése szerint (35 résztvevővel)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés