Előfizetői tartalom

Jelentett az Uber, csalódottak a befektetők

Portfolio
Az Uber a második negyedévben jelentős összegeket költött a sofőrállomány bővítésére, ami a vártnál nagyobb működési veszteséget eredményezett, és újabb kétségeket ébresztett a befektetőkben a munkaerő-modell hosszú távú megbízhatóságával kapcsolatban. A részvények a kereskedés utáni órákban estek a felemásra sikerült gyorsjelentés után.

Közzétette második negyedéves gyorsjelentését az amerikai Uber, a fontosabb számok a következőként alakultak: A második negyedéves árbevétel megduplázódott az egy évvel korábbihoz képest, 3,93 milliárd dollárra, meghaladva az elemzők becsléseit. Az egyszeri és rendkívüli tételektől megtisztított működési eredmény 509 millió dolláros veszteség volt a második...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés