Előfizetői tartalom

Bevált az új üzleti modell, továbbra is szállítja a profitot a Waberer's

Portfolio
Továbbra is javuló tendenciát mutatnak a Waberer's pénzügyi eredményei, a második negyedévben a vállalat lényegében minden fontosabb soron növekedésről számolt be a tavalyi év azonos időszakához képest, bár ez részben a bázishatásnak betudható, hiszen a tavalyi második negyedévben már erősen éreztette a hatását a pandémia. Mindemellett viszont az idei első negyedévhez képest is tovább nőtt a cég, miközben a profit 2017 óta nem látott szintre ugrott, tehát láthatóan jól muzsikál az új üzleti modell.

Közzétette legfrissebb számait a Waberer’s, a cég árbevétele tavalyi második negyedéves 115,5 millió euróhoz képest 29,8 százalékkal 150 millió euróra nőtt, ami 5,4 százalékkal volt magasabb az előző negyedévben (1Q21) elért szinttel. A féléves árbevétel 292,3 millió euró volt, ami 1 százalékos növekedést jelent 2020 első félévéhez képest, mivel az ITS szegmens...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés