FONTOS Óraátállítás 2024: kezdődik a nyári időszámítás
 
Előfizetői tartalom

Ebben a moziban már idén lehet bitcoinnal fizetni

Portfolio
A mozilánc-üzemeltető AMC Entertainment a második negyedéves eredmények közzététele után tegnap közölte, hogy az év végéig minden amerikai mozijában elkezdi elfogadni a bitcoint a mozijegyekért való fizetésnél. A negyedéves számok kifejezetten jól alakultak, a legtöbb tekintetben sikerült felülmúlni az elemzői várakozásokat. A cégvezér mindezek után úgy fogalmazott,  hogy bár a vállalat előtt még komoly kihívások állnak, az AMC akár már a negyedik negyedévben is nyereséget tud majd termelni, amennyiben a hazai jegybevétel megfelelően alakul.

Adam Aron vezérigazgató a hétfői, negyedéves gyorsjelentést követő eredménybeszámoló során elmondta, hogy a mozilánc 2021 végére kiépíti a kriptovaluta fizetőeszközként való elfogadásához szükséges informatikai hátteret. A lépés tulajdonképpen két erősen spekulatív jellegű tőzsdei "termék", a szélsőséges volatilitásáról ismert bitcoin és a kisbefektetők által...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés