Előfizetői tartalom

Ebben a moziban már idén lehet bitcoinnal fizetni

Portfolio
A mozilánc-üzemeltető AMC Entertainment a második negyedéves eredmények közzététele után tegnap közölte, hogy az év végéig minden amerikai mozijában elkezdi elfogadni a bitcoint a mozijegyekért való fizetésnél. A negyedéves számok kifejezetten jól alakultak, a legtöbb tekintetben sikerült felülmúlni az elemzői várakozásokat. A cégvezér mindezek után úgy fogalmazott,  hogy bár a vállalat előtt még komoly kihívások állnak, az AMC akár már a negyedik negyedévben is nyereséget tud majd termelni, amennyiben a hazai jegybevétel megfelelően alakul.

Adam Aron vezérigazgató a hétfői, negyedéves gyorsjelentést követő eredménybeszámoló során elmondta, hogy a mozilánc 2021 végére kiépíti a kriptovaluta fizetőeszközként való elfogadásához szükséges informatikai hátteret. A lépés tulajdonképpen két erősen spekulatív jellegű tőzsdei "termék", a szélsőséges volatilitásáról ismert bitcoin és a kisbefektetők által...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái