Előfizetői tartalom

Stabil kihasználtság mellett megugró profit a Graphisoft Parknál

Portfolio
Közzétette legfrissebb számait a Graphisoft Park, az irodaterületek kihasználtsága az elmúlt negyedévekhez hasonlóan továbbra is 94 százalékon maradt, és a legtöbb mutatóban is ezt a fajta stabilitást lehet megfigyelni, hiszen a fontosabb sorokon a tavalyi év azonos időszakához hasonló számokat közölt a cég. Ahol látszott egy nagyobb ugrás az a profit volt, amely elsősorban annak volt betudható, hogy tavaly az osztalékfizetéshez kapcsolódóan egy jelentősebb egyszeri tétel húzta vissza az adózott eredményt. A kilátásokkal kapcsolatban a 2021. évi bérleti díjbevétel és nettó eredmény előrejelzését továbbra is fenntartja a menedzsment.

Stabil a kihasználtság A Covid-19 vírus okozta járvány elhúzódó gazdasági visszaesést eredményezett, ugyanakkor a Graphisoft Park – elsősorban informatikai és biotechnológiai – bérlői köre stabil maradt. Az irodaterületek kihasználtsága az előző évi kismértékű visszaesést követően 2020. negyedik negyedévétől 94 százalékon stabilizálódott, miközben 2021. második...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái