Előfizetői tartalom

Szárnyal a Waberer's, két és fél éves csúcson az árfolyam

Portfolio
2017 óta nem látott profitról tudott a napokban beszámolni a Waberer's a második negyedéves gyorsjelentésében, a vállalat lényegében minden fontosabb soron növekedésről számolt be a tavalyi év azonos időszakához képest. Emellett a Concorde is elkészítette elemzését a vállalat kilátásait illetően, amely alapján közel 15 százalékos felértékelődési potenciált állapítottak meg a részvénynél - a mai komoly ralival az árfolyam már valamennyire meg is közelítette a Concorde 2170 forintos célárát.

Komoly rali bontakozott ma ki a délutáni órákban a Waberer's részvényeinél, a kurzus 6,7 százalékot emelkedett, ennél nagyobb árfolyamemelkedés több, mint 1 éve fordult elő utoljára a Waberer's papírjaiban. A mai ralival 2,5 éves csúcsra ugrott az árfolyam. Ami pedig a kereskedési volument illeti, egészen a késő délutáni órákig az elmúlt 30 kereskedési nap átlagos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés