Előfizetői tartalom

Itt a család, amely mindent feltett a bitcoinra, és most titkos helyeken tárolja azt négy különböző kontinensen

Portfolio
Didi Taihuttu feleségével és három gyermekével együtt fogta minden összekuporgatott vagyonát, és kockázatkezelést nem ismerve bitcoint vásárolt belőle 2017-ben, amikor még 900 dollár körül mozgott az árfolyam. Ez azt jelenti, hogy a mostani árfolyamszintekkel számolva több mint ötvenszeresére duzzadt a családi vagyon, így hát felmerül a kérdés, hogy ilyen esetben hol érdemes eltárolni a felhalmozott megtakarítást. Ha egyszerű pénzről van szó, akkor valaki a párnahuzatra esküszik, valaki a bankba rakja a megtakarítását, esetleg befekteti valamilyen formában, de az ötfős holland család egy egészen extrém megoldást választott: négy különböző kontinensen lévő titkos széfekben őrzik kriptovagyonuk nagy részét.

Bitcoin a világ körül A hardvertárcákat több országban is elrejtettem, hogy soha ne kelljen nagyon messzire repülnöm, ha hozzájuk kell férnem, hogy kiszálljak a piacról - magyarázta Didi Taihuttu, a Bitcoin-család legidősebb férfitagja. Taihuttu két rejtekhelye Európában, további kettő Ázsiában, egy Dél-Amerikában és egy hatodik Ausztráliában van. Nem elásott kincsekről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés