Előfizetői tartalom

Megőrülnek érte a befektetők, és nem is tudják, hogy nem annyira zöld az a zöld befektetés

Portfolio
Pár hónapja már útnak indult az EU új, fenntarthatósági irányelve a befektetési alapok piacán, ez idő alatt egyre több és több alap deklarálta zöldnek magát. Csakhogy nem ennyire szép a kép, a Reuters gyűjtése szerint több alap is csak kis mértékben követi a fenntarthatósági célokat, így a lakossági befektetőknek nehéz eldönteniük, melyik alapot válasszák. Az sem segít a helyzeten, hogy úgy tűnik, a bizottság nem nagyon ellenőrzi a besorolások helytállóságát. Jövő júliusban azonban változhat a helyzet.

Öngondoskodás 2021 Melyek a fenntarthatósági irányelvek a magyar alapkezelőknél és hogy csinálják ezt Nyugaton? Szeptember 22-ei Öngondoskodás konferenciánkon erről is szó lesz! Részletek: Információ és jelentkezés Ahogyan arról többször is írtunk, március 10-én indult útnak az EU új, fenntarthatósággal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés