Előfizetői tartalom

Nagy rali után újra 50 ezer dollár közelében a bitcoin

Portfolio
A július közepi fordulópont óta meredeken emelkedik a bitcoin árfolyama, amivel a kriptovaluta újra megérkezett az 50 ezer dolláros szint közelébe, ahol utoljára idén május közepén állt. A bitcoin ralija természetesen magával húzza a teljes kriptoeszköz-piacot, nagyot emelkedett az elmúlt napokban több altcoin árfolyama is.

Újra 50 ezer dollár közelében áll a bitcoin árfolyama, a Binance-en 49 358 dollárig kapaszkodott a jegyzés, ilyen magasan utoljára idén május közepén állt az árfolyam. Az elmúlt napokban az emelkedés nagyrészt technikai okokkal magyarázható, ugyanis a 47-48 ezer dollár közelében húzódó szint fontos ellenállást képzett, ennek áttörése meghozta a vevőket, illetve menekülésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés