Előfizetői tartalom

Remek adat érkezett, kitartott a lendület Amerikában

Portfolio
Ma az ázsiai tőzsdék többnyire jól teljesítettek, ezzel szemben kedvezőtlen hangulatú piacnyitást láthattunk Európában - a délutáni órákra azonban a legtöbb ország indexe pozitívra tudott váltani. A magyar tőzsde sztárja a Waberer's; a céget újonnan követő Equilor közzétett egy elemzést a vállalatról, amely alapján komoly felértékelődési potenciál rejlik a papírban. Kitartott a jó hangulatú kereskedés a tengerentúli tőzsdéken, erre magyarázat lehet egy nemrég megjelent fontos adat: a munkanélküli-segélyért folyamodók száma a múlt héten 2020 márciusa óta a legalacsonyabb szintre csökkent.

2021. szeptember 02. 22:25 Megosztás Új csúcsokat láthattunk Amerikában Egészen a zárásig kitartott a jó hangulat a tengerentúli részvénypiacokon, amelynek köszönhetően új csúcsokat is láthattunk az S&P 500 és a Nasdaq esetében, előbbi közel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés