Előfizetői tartalom

Figyelmeztet a stratéga, közel lehet a tőzsdei összeomlás?

Portfolio
A növekvő koronavírus-esetszámok ellenére újabb és újabb csúcsokat döntenek a vezető tengerentúli tőzsdék, egyelőre úgy tűnik, hogy semmi sem tudja útját állni a már régóta dübörgő ralinak. Sorra érkeznek azonban a szakértői felszólalások az egyre esedékesebbnek vélt korrekcióval kapcsolatban, most a Miller Tabak vezető piaci stratégája, Matt Maley osztotta meg vélekedését a helyzettel kapcsolatban.

A vezető tengerentúli tőzsdék közül a piaci alapon legjelentősebb vállalatok részvényeit tömörítő S&P 500 és a tech-túlsúlyos Nasdaq index a kiábrándító munkaerőpiaci jelentés ellenére is rekord közelben tudott zárni a múlt héten, mindkét börze már több, mint 20 százalékkal került feljebb az idén. Annak ellenére tapasztalhatjuk az egyelőre megállíthatatlannak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés