Előfizetői tartalom

Nincs megállás, tovább szárnyal a sztárrészvény

Portfolio
Tovább folytatódik a rali a 4iG részvényénél, az elmúlt szűk két hét alatt már közel 50 százalékkal került feljebb a jegyzés. A cég több kedvező hírt is közölt az elmúlt időszakban, a ma folytatódó rali a technikai tényezők mellett többek között a második negyedéves gyorsjelentésnek tudható be. Ma is kifejezetten magas forgalom mellett zsákolják a befektetők a papírokat.

Nagy árfolyamelmozdulás látható most a 4iG részvényeinél, a kurzus 5,9 százalékkal került feljebb, ennél nagyobb árfolyamemelkedés több, mint 11 hónapja fordult elő utoljára a 4iG papírjaiban. A mai ralival együtt idén már 46,7 százalékkal került feljebb a jegyzés. 4IG árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Részvénykereskedés, hosszabb távú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés