Előfizetői tartalom

Beszakadt a 4iG, megy utána a magyar tőzsde

Portfolio
Többnyire negatív hangulatú kereskedést láthatunk Európában - az Eurostat egyébként nemrég tette közzé a második negyedéves GDP részletes adatait, a statisztikai hivatalok inkább többnyire felfelé módosították a számokat, azaz az európai gazdaság teljesítménye még az első becsléshez képest is kedvezőbben alakult. A magyar tőzsde bár komoly mínuszban kezdte a napot, röviddel a nyitás után javítani tudott és új történelmi csúcsra ugrott a BUX index, elsősorban a midcapek remek teljesítményének köszönhetően. A késődélutáni órákban jócskán alábbhagyott a lendület a magyar tőzsdén is, többek között a 4iG mélyrepülésének is köszönhetően kisebb lefordulást láthatunk a BUX indexnél. A tengerentúli tőzsdéken kifejezetten rossz hangulatú piacnyitást láthatunk, a tech-túlsúlyos Nasdaq azonban pozitív tartományban kezdte a napot.

2021. szeptember 07. 22:04 Megosztás Gyengén muzsikálnak az amerikai tőzsdék A Dow 0,76%-os mínuszban fejezte be a keddi kereskedést a tegnapi szünnap után, míg az S&P 500 0,34%-ot veszített értékéből, a Nasdaq viszont 0,07%-ot emelkedett. A bizonytalanságot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés