Előfizetői tartalom

Nagyon csúnya, ami ma a kriptovaluták piacán történik

Portfolio
A késő délutáni órákra alaposan elromlott a hangulat a kriptovaluta-piacon, komoly mínuszokat láthatunk mind a bitcoin, az ether és a dogecoin jegyzésénél is. Spekulatív jellegű lefordulás is lehet a háttérben, de a kedd este megjelent hír El Salvadorból sem segített a kriptopénzeknek. Az első ország, amelyik elfogadta a bitcoint hivatalos fizetőeszköznek ugyanis problémákba ütközött az akció kezdetén. Kedd estére a rossz hangulat némiképp alábbhagyott, de a bitcoin árfolyama még így is 10%-os mínuszt mutatott.

Flash crash, menekülnek a befektetők Hirtelen és alaposan elromlott a hangulat ma késődélután a kriptovaluták piacán, a legjelentősebb coinok komoly mínuszban vannak. A piacot, illetve a kilátásokat befolyásoló hír nem érkezett, ennél fogva vélhetően spekulatív jellegű lefordulásról beszélhetünk. Alapvetően mind az európai, mind a tengerentúli tőzsdéken kifejezetten...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés