Előfizetői tartalom

Kétszámjegyű korrekcióra számít a Morgan Stanley

Portfolio
Bár a Morgan Stanley továbbra is optimista a gazdaság kilátásaival kapcsolatban, ez nem akadályozta meg a befektetési bankot, hogy az amerikai részvénypiac közelgő korrekciójára figyelmeztessen. A a Morgan Stanley Wealth Management befektetési igazgatója szerint a legaggasztóbb körülmények most a koronavírus okán kórházban ápolt betegek számának növekedése, a zuhanó fogyasztói bizalom, az egyre magasabb kamatlábak és a jelentős geopolitikai kockázatok lehetnek.

A probléma az, hogy a piacok a tökéletességre vannak árazva és ennél fogva sebezhetőek, különösen mivel a 2020 márciusi mélypont óta nem volt 10 százaléknál nagyobb korrekció - fogalmazott Lisa Shalett, a Morgan Stanley Wealth Management befektetési igazgatója kedden. A bank globális befektetési részlege az év vége előtt 10-15 százalékos részvénypiaci korrekcióra számít...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés