Előfizetői tartalom

Még fizet is az Amazon, csak menjenek hozzájuk dolgozni

Portfolio
Az Amazon csütörtökön közölte, hogy a jövőben át fogja vállalni több, mint 750 000 alkalmazottjának az egyetemi tandíját. A lépés az egyre szűkösebb munkaerőpiaci körülmények közepette érkezett, a tech-óriáson kívül egyébként több vállalat is eszközölt már hasonló megoldásokat. Az Amazon mindemellett közölte, hogy a világjárvány 2020 márciusi kezdete óta már több mint 400 000 munkavállalót vett fel.

Úgy döntött nemrég az e-kereskedelmi óriás vezetősége, hogy januártól kezdve fedezni fogják a munkavállalóik egyetemi alapképzésének teljes tandíját, beleértve a könyveket és mindenféle járulékos költséget. Az Amazon emellett az érettségijeikkel és az angol nyelvi oktatásukkal kapcsolatos kiadásaikat is fizetik azoknak, akik "hajlandóak" náluk dolgozni. A kibővített...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés