Előfizetői tartalom

Ma sem az OTP részvénye a legforgalmasabb a magyar tőzsdén

Portfolio
A mögöttünk álló napokban a kisebb piaci kapitalizációjú részvények voltak a figyelem központjában a magyar tőzsdén, és a forgalmi adatokból egyelőre úgy látszik, hogy ez ma sincs másként. Persze vállalati sztorikból sincs hiány, sorra érkeznek ugyanis a felvásárlásokról szóló hírek a 4iG-nél, míg az AutoWallist ma kezdte el követni az OTP, és komoly felértékelődési potenciál mellett javasolták vételre a papírt.

Ma kifejezetten erős forgalom látható a 4iG esetében, a kereskedés volumene már elérte a 215,21 millió forintot - ezzel egyben a BÉT legforgalmasabb papírja. A 4IG mögött az OTP a második legnépszerűbb részvény 164,85 millió forintos forgalommal, míg a harmadik helyen az AutoWallis áll 80,62 millió forintos volumennel. Az elmúlt 180 nap átlagához képest a 4IG forgalma 211,54...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés