Előfizetői tartalom

Sztárpapír születik, rávetették magukat a befektetők az AutoWallis részvényére

Portfolio
Ahogy azt reggel megírtuk, az OTP elkezdte az követni az AutoWallist és egy részletes elemzést is közölt a cégről, amelyben 164 forintos célár mellett vételre ajánlja a vállalat részvényét - az OTP 12 havi célára 48 százalékos felértékelődési potenciált feltételez. Az írás közzététele után komoly rali indult a papírnál, jelenleg 10,9 százalékos a plusz, a befektetők kifejezetten magas forgalom mellett zsákolják a részvényt.

A fontosabb megállapítások többek között azok voltak az elemzésben, hogy az AutoWallis árbevétele idén 126 százalékkal emelkedhet 200 milliárd forintra, miközben az EBITDA az OTP szerint szerint közel háromszorosára fog hízni 6 milliárd forintra, és mindez 2,1 milliárd forintos nettó profitot eredményezhet. Emellett 2022 és 2026 között éves átlagos 13 százalékos árbevétel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés