Előfizetői tartalom

Tesla részvényeket adott el és Robinhood részvényeket vett a sztárbefektető

Portfolio
A Cathie Wood által vezetett Ark Investment Management kedden több mint 236 ezer darab Robinhood részvényt vett, mindeközben pedig 66 millió dollár értékben adott el Tesla részvényeket. Az elmúlt öt hónapban több mint egymillió Tesla részvényt adtak már el az alapnál, ennek ellenére továbbra is az Elon Musk vezette vállalat a legnagyobb kitettségük.

Az Ark Investment Management különböző alapjai összesen csaknem 89 ezer darab Tesla részvényt adtak el tegnap, és több mint 236 ezer Robinhood részvényt vettek a cég frissített napi kereskedési adatai alapján. A maival együtt ebben a hónapban eddig mintegy 390 ezer Robinhood részvényt vásárolt a tavalyi év sztárbefektetője. Az Ark a Robinhood ötödik legnagyobb befektetője...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés