Előfizetői tartalom

Ezt kapjuk, ha keresztezzük a Teslát és a Ferrarit?

Portfolio
Magas forgalom mellett ralizott a Lucid Group részvénye a csütörtöki kereskedésben, miután egy kifejezetten bizakodó elemzést közölt az elektromosautó-gyártóról a Bank of America, illetve az amerikai környezetvédelmi ügynökség, az EPA megerősítette, hogy az EV gyártó prémium autójának nagyobb a hatótávolsága, mint a Tesla S modelljének.

Az elektromosautó-gyártó vezérigazgatója és műszaki igazgatója, Peter Rawlinson korábbi interjúkban azt mondta, hogy a Lucid autója messzebbre jut egy teljes akkumulátortöltéssel, mint a Tesla járműve - most az EPA hivatalos minősítésével is biztosította erről a potenciális vásárlókat. A környezetvédelmi ügynökség jelentése alapján a Lucid "Dream Air" névre keresztelt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés