Előfizetői tartalom

Ez már nem őrület, hanem a jövő: minden második eurót ESG-alapba fektetnek

Portfolio
Ha valaki azt gondolná, hogy az ESG és fenntartható befektetések iránti kereslet tiszavirág életű lesz, nagyot téved. A számok ugyanis azt mutatják, hogy ma már minden második befektetett euró ESG-alapokba megy a világban, a fenntarthatósági irányelveket követő fiatal generáció pedig hamarosan a globális vagyon felét fogja birtokolni. A Portfolio Öngondoskodás 2021 konferenciáján több izgalmas előadás is elhangzott az ESG és fenntartható befektetések előretöréséről, valamint a bizalmi vagyonkezelés előnyeiről.

Illés István, az Apelso Trust Zrt. cégtársa és igazgatósági tagja előadásában a family office szerepét mutatta be a pénzügyi vagyonkezelésben: Az elmúlt másfél évben tovább erősödött a family office-ok szerepe a megtakarítási piacon. A jogi és működési feltételek biztosítva vannak már itthon is ezen szolgáltatók esetében. A családi vagyont több kockázat is fenyegeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés