Előfizetői tartalom

Már itt van az új sztártermék a magyar megtakarítási piacon

Portfolio
Kezd talpra állni a világgazdaság a koronavírus okozta negatív spirálból, de még nem tudni, mit okoz a törékeny gazdasági fellendülésnek az egyre biztosabbnak tűnő negyedik hullám. Bár a pandémia elején úgy tűnt, a megtakarítások is megsínylik a járványt, a félelem rövid éltűnek bizonyult: ahogyan a világban, úgy Magyarországon is jelentősen nőttek a lakossági megtakarítások, és egyre nagyobb teret hasít ki magának az ESG. De mi lesz a pandémia során felhalmozott extra megtakarítások sorsa? Erre is keressük a választ a Portfolio mai Öngondoskodás 2021 konferenciáján, amelyről élőben tudósítunk a nap folyamán.

2021. szeptember 22. 14:55 Megosztás Nincs mese: be kell vonni a munkáltatókat az öngondoskodásba Magyarországon Jó lenne, ha az MNB jóléti alap koncepciójának megfelelően a munkáltatók is nagy arányban szállnának be a nyugdíjcélú öngondoskodásba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés