Előfizetői tartalom

Fontos döntés születhet, ismét felrobban a kannabisz szektor?

Portfolio
Viszonylag sok ideje nem foglalkoztunk már a kannabisz szektor helyzetével, az év első felében és tavaly év végén gőzerővel zajló legalizációs törekvések óta valamelyest ugyanis elcsendesültek a hangok a témában. Most azonban a szektor iránt érdeklődő befektetők ismét felkaphatták a fejüket egy, a kannabiszcégek számára kifejezetten örömteli hírre, ami az iparágban tevékenykedő vállalatok finanszírozását elősegítő SAFE törvényjavaslattal kapcsolatban történt.

Kedd este szóbeli szavazással elfogadták az amerikai Képviselőházban azt a módosítást, amely az ún. SAFE törvényjavaslattal (Secure and Fair Enforcement SAFE Banking Act) egészíti ki a 2022-es pénzügyi évre vonatkozó nemzetvédelmi törvényt (NDAA). Ed Perlmutter képviselő módosító indítványa bekerül a törvénytervezet végleges változatába, amelyről a héten fognak majd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés