Előfizetői tartalom

Figyelmeztet a stratéga, megérett a korrekció a tőzsdéken?

Portfolio
A Federated Hermes vezető piaci stratégája, Phil Orlando arra figyelmeztet, hogy az amerikai fiskális és monetáris politikával kapcsolatos bizonytalanság megakadályozza, hogy a piac kitörjön a közelmúltban tapasztalt hullámvölgyből. A hosszabb távon optimista guru szerint a jelenlegi bizonytalansági tényezők nyomán 5-10 százalékos korrekciós is jöhet, a technológiai szektornál pedig még ennél is drasztikusabb esésre lehet felkészülni.

A következő körülbelül öt hét során még egy kör jöhet lefelé - mondta Phil Orlando a CNBC "Trading Nation" című műsorában tegnap. Orlando egy lehetséges korrekció eljövetelére számítva még a nyár közepén ideiglenesen felhagyott a tőzsdei befektetéssel. A guru szerint egy 5-10 százalékos visszaesés materializálódik, és becslése szerint ez az augusztustól októberig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés