Előfizetői tartalom

Itt vannak az Appeninn legfrissebb számai

Portfolio
Az Appeninn közétette társaság első féléves számait. A cég közölte, hogy a jövedelmezőségi mutatók (árbevétel és árfolyamhatásoktól megtisztított EBITDA) előző évi azonos időszakához viszonyított változásához a kihasználtság növekedése és a bérleti kondíciók javulása járult hozzá leginkább. Az eredménykimutatás közlése mellett az éppen folyamatban lévő, nagyszabású hotelfejlesztések készültségi fokáról is tájékoztatta a befektetőket a társaság.

Közzétette legfrissebb számait az Appeninn, az ingatlan bérbeadásából származó bevételek 18,2 százalékkal 5,04 millió euróra növekedtek. A bérbeadási tevékenység eredménye bővülő bevételi struktúra mellett növekvő hatékonyságot mutatott a közvetlen fedezetérték tekintetében az előző év hasonló időszakához képest. A közvetlen fedezet 3,42 millió euró lett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés