Előfizetői tartalom

Amikor a sci-fi valósággá válik: A világűrbe készül a Star Trek Kirk kapitánya

Portfolio
A tervek szerint William Shatner is eljuthat a világűrbe a Jeff Bezos által alapított Blue Origin következő, legénységgel ellátott expedíciója során. A repülőgépgyártó cég a kanadai színészt, aki a Star Trek eredeti tévésorozatban Kirk kapitányt alakította, a cég New Shepard nevű rakétájának egyik utasaként tervezi felrepíteni az űrbe. A kilövést október 12-re tervezik, a négyfős legénységben a Planet Labs társalapítója, Chris Boshuizen és a Medidata társalapítója, Glen de Vries is helyet kap.

A sci-fi hamarosan valósággá válik, William Shatner a tervek szerint ugyanis nemsokára feljuthat a világűrbe a Jeff Bezos által vezetett Blue Origin következő legénységgel ellátott űrrepülésén. A Blue Origin azt tervezi, hogy a kanadai színészt, aki az eredeti Star Trek tévésorozatban Kirk kapitányt alakította, a cég New Shepard rakétájának egyik utasaként juttatja fel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés