Előfizetői tartalom

Ismerd meg a robotokat, akiknek emberek milliói teszik a kezükbe a vagyonukat

Portfolio
Nagyjából egy évtizede debütáltak a robottanácsadók a vagyonkezelési piacon, és azóta igen kiterjedt szolgáltatási palettával bírnak: a portfóliókezelés mellett pénzügyi tanácsadókhoz való hozzáférést, adótanácsadást és  készpénzmenedzsmentet is kínálnak a palettában. Olyannyira nagy irántuk az igény, hogy van olyan robottanácsadó, amelynek több mint 4 millió ügyfele van, a kezelt vagyon pedig egyeseknél meghaladja a 200 milliárd dollárt is.

Mivel mára már rengeteg ilyen robottanácsadó van kint a piacon, akik közül nem olyan egyszerű választani, a Forbes összegyűjtötte, hogy melyek azok, amelyek a legtöbb ügyfélpénzt kezelik jelenleg. 1. Vanguard Personal Advisor Services: 206,6 milliárd dollár kezelt vagyon, 1,1 millió ügyfél Maga a Vanguard egyike a legismertebb alapkezelőknek a piacon, ezt bizonyítja, hogy világszerte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés