Előfizetői tartalom

Nagy változásokat hozhat a kriptoeszközök mögötti technológia, amelynek bevezetésén már itthon is gondolkodnak

Portfolio
Egyre nagyobb szerepet kap a tőkepiacokon és az élet számos területén a kriptoeszközök mögött is húzódó blockchain technológia, már itthon is formálódnak pilot projektek hazai tőkepiaci szereplők összefogásában. A szakértők szerint nagy potenciál van a technológiában, akár a ma ismert klasszikus tőkepiaci szerepkörök is jelentősen átalakulhatnak hosszú távon – hangzott el az őszi Dorsum Klubon, a Dorsum szakmai rendezvényén. Emellett szó esett az ESG befektetések és szemlélet dinamikus térnyeréséről is.

Dübörög az ESG Somogyi György, a Dorsum Business Competence Centerének vezetője az ESG-vagyonkezelés trendjeiről beszélt előadásában, hozva a külföldi best practice-eket: Az elmúlt években a piacon működő pénzügyi szolgáltatóknak a top 3 prioritás közé került az ESG és az erre való felkészülés, ennek való megfelelés. Az ügyfelek és befektetők nagy keresletet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés