FONTOS Véget ért Magyarország legsúlyosabb problémája
 
Előfizetői tartalom

Új kedvencet találtak a magyarok a befektetési alapok között

Portfolio
Meghaladta a 7500 milliárd forintot a hazai befektetési alapokban kezelt vagyon mértéke, ami új rekord. A BAMOSZ friss adatai szerint az idei eddigi vagyonbővülés közel felét egyetlen kategória, a vegyes alapoké adta, idén egyértelműen ez a kedvenc befektetés, és ha így megy tovább, év végére a legnagyobb hazai kategória is lehet. A hozamokat nézve azonban kijelenthetjük: senki tudja felvenni a versenyt a részvényalapokkal.

7500 milliárd felett Új mérföldkőhöz értek a hazai befektetési alapok, a bennük kezelt vagyon szeptember végével átlépte a 7500 milliárd forintot, ami új rekord. Ezzel az alapok vagyona év eleje óta már több mint 635 milliárddal nőtt, ami bő 9%-os vagyonbővülés. A növekedést az utóbbi hónapban a befektetési alapok értékesítése és a hozamok is hajtották, szeptemberben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés