Előfizetői tartalom

Hogyan védekezz az infláció ellen?

Portfolio
Az infláció réme az ajtónkon kopogtat, sőt már igazából itt is van, az árak emelkedését a pénz vásárlóerejének romlását saját bőrünkön is érezhetjük. A pár hónapja még az inflációs jelenséget teljesen átmenetinek tartó jegybankárok is egyre inkább arrafelé hajlanak, hogy bizony az infláció egy része ragadós lesz, és folyamatosan emelkednek az inflációs várakozások az idei és a 2022-es évre egyaránt.

A kérdés, hogy miként védhetjük meg a befektetéseinket a pénzromlás ellen? Alapvetően inflációtól tartva úgynevezett reál eszközökbe szoktunk fektetni, ilyenek a nemesfémek, árutőzsdei termékek, ingatlan, termőföldföld, valamint a részvények is.  Ezek közös vonása, hogy valamilyen formában fizikai eszközök, amiknek tulajdonságai alapján belső értéket tulajdonítunk....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés