Előfizetői tartalom

Technikai elemzés: főbb devizapárok és kriptovaluták - online előadás MA este

Portfolio
Nem unatkoztunk mostanában a főbb devizapárok, vagy a kriptovaluták gyors árfolyammozgását látva. Az euró például bő egy éves mélypontra süllyedt a dollárral szemben. A forint egy kulcsfontosságú ellenállás közelében van. A bitcoin ezen sorok írásakor pedig egy paraszthajszálra van mindenkori maximumától. Ezek pedig még korántsem jelentik az összes izgalmas befektetési, illetve spekulatív pozícióra vonatkozó lehetőséget. Ezért a mostani webináriumon átnézzük a fontosabb devizák és kriptovaluták helyzetét a technikai elemzés segítségével.

A 45 perces webinárium első félórájában a technikai elemzés módszertana alapján a főbb kriptovaluták és hagyományos, fiat devizák analízisét végezzük el mindenki által érthető módon.Az utolsó negyedórában pedig igyekszünk a kérdésekre is válaszolni. Tudásszint: Kezdő Időpont: 2021. október 21., csütörtök, 18:30 - 19:15 Előadó: Faluvégi Balázs (1998-ban kezdte...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái