Előfizetői tartalom

Szárnyalt a repülő autók bejelentésére a Tesla riválisának jegyzése

Portfolio
Az Xpeng elektromosautó-gyártó leányvállalata vasárnap egy új repülő autót hozott nyilvánosságra, amely a vállalat állítása szerint nem csak a levegőben, de az utakon is fog majd tudni közlekedni, a vállalat 2024-re tervezi a modell bevezetését. A bejelentésre kitörő lelkesedéssel reagáltak a befektetők, kifejezetten magas forgalom mellett zsákolták a kínai cég részvényét. A Tesla részvénye is szárnyalt a kereskedésben egy kedvező vállalati hír hatására, összességében pedig elmondható, hogy kifejezetten jól teljesítettek tegnap a tőzsdéken az elektromosautó-gyártók.

Ahogy arról tegnap már beszámoltunk, a HT Aero, a kínai Xpeng elektromosautó-gyártó leányvállalata tegnap egy olyan repülő autót hozott nyilvánosságra, amely a cég állítása szerint az utakon is képes lesz közlekedni. A vállalat 2024-re tervezi a bevezetést, az autó kereskedelmi forgalomban egyelőre még még nem kapható. A cég új szárazföldi és légi járművét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés