Előfizetői tartalom

Ijesztően jó részvények Halloween alkalmából - díjmentes online előadás hétfő este

Portfolio
Magyarországon nincs Halloween. Magyarországon Mindenszentek van. Az Egyesült Államokban viszont van Halloween, és mi innen, vagyis a világ minden szempontból legfontosabb részvénypiacárról hozunk jó pár papírt, amelyek ugyan nem kockázatmentesek, de ijesztően jó kilátásaik vannak. Mindegyik esetén bemutatjuk a sztorit, de elsősorban a piaci kereslet és kínálat szempontjából vizsgáljuk ezeket, így a technikai elemzés eszköztárát fogjuk felhasználni az elemzéshez. Ezt érthető módon a mögöttes folyamatok ismertetésével tesszük majd meg.

A 45 perces webinárium első félórájában a technikai elemzés módszertana alapján tehát néhány nagyon ígéretes részvény analízisét végezzük el mindenki által érthető módon.Az utolsó negyedórában pedig igyekszünk a kérdésekre is válaszolni. Az előadás regisztráció után díjmentesen elérhető. Tudásszint: Kezdő Időpont: 2021. november 1., hétfő, 18:30 - 19:15...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés