Előfizetői tartalom

Elindult az AutoWallis intézményi részvényjegyzése

Portfolio
Mától adhatják le az intézményi befektetők aukciós vásárlási ajánlatukat az AutoWallis részvényekre vonatkozóan a forgalmazó OTP banknál - az aukciós eljárás november 9-ig tart, és az 5-6,5 milliárd forint kibocsátási értékű részvényhez a lakossági befektetőkhöz hasonlóan 107-122 forint között juthatnak. A magyar tőzsde autós vállalata részvényeinek végleges kibocsátási árát az intézményi értékesítés lezárását követően az AutoWallis és a forgalmazó együttesen határozza meg az ársávon belül. Mint ismert, a lakossági jegyzést az előzetes várakozásokat jelentősen meghaladó érdeklődés miatt már a jegyzés harmadik napját követően lezárásra került, mivel a lakosság számára maximálisan felajánlott 1,5 milliárd forint kibocsátási értékű részvény csaknem kétszeresére, 2,8 milliárd forintot meghaladó összegű jegyzési igényt adtak le.

Jövő keddig adhatják le az intézményi befektetők a forgalmazó OTP banknál aukciós vásárlási ajánlatukat az AutoWallis részvényeire a Magyar Nemzeti Bank által jóváhagyott nyilvános részvénykibocsátási tájékoztatóban foglaltak alapján az előzetesen meghatározott 107-122 forint közötti ársávban. Mint ismert, a 16 naposra tervezett lakossági részvényjegyzés már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés